Aanmelden voor een tocht

U kunt zich per e-mail aanmelden voor een wadlooptocht. Doe dat uiterlijk 5 dagen vooraf aan de tocht. U ontvangt een bevestiging en wordt toegevoegd aan de Whatsappgroep van de betreffende tocht .

Aanmelden voor een tocht

Stuur een e-mail naar aanmelden@arenicola.nl   
In de aanmeldingsmail vermeldt u:

  • uw voor- en achternaam
  • uw 06-nummer*
  • de wadlooptocht en de datum
  • lidmaatschap Arenicola¬† ¬†ja/nee
  • beschikbaarheid van een auto voor carpool ja/nee

Komt u met een introduce? Vermeld dan ook diens naam en 06-nummer.

* Voor elke wadlooptocht wordt een Whatsappgroep aangemaakt. Via deze Whatsappgroep wordt gecommuniceerd over de tocht, het doorgaan ervan, enz.. Met het verstrekken van uw 06-nummer gaat u akkoord met opname in deze Whatsappgroep. Na de wadlooptocht wordt de Whatsappgroep weer verwijderd.

Na aanmelding

U ontvangt een bevestiging per e-mail met informatie over de Uitrusting en de Algemene Voorwaarden. Vijf dagen vooraf aan de wadlooptocht wordt u toegevoegd aan de Whatsappgroep. Daarin worden de gidsen voorgesteld, en ontvangt u de exacte vertrekplek, de vertrektijd, en introducees tevens een Eigen Risico Verklaring.

We lopen met kleine groepen van max.15 personen. Bij over-inschrijving gaan Arenicolanen voor niet-leden.

Algemene Voorwaarden en Uitrusting

Iedereen die met Arenicola gaat wadlopen, is verplicht de Algemene Voorwaarden en de Uitrusting te hebben doorgenomen. Voor aanvang van de tocht dienen niet-leden een Eigen Risico Verklaring te ondertekenen waarin zij tevens verklaren dat zij de Algemene Voorwaarden hebben gelezen.

Tot op ’t Wad!

reepriel
verkenning Reepriel maart 2021
rijsdammen
kustdal Robbegat mei 2022

MARIA VADOSA SUNT